La internacionalització continua sent l’aposta de Heimtextil

La primera fira de tèxtils per a la llar d'aquest 2023 tindrà lloc del 10 al 13 de gener a Frankfurt

La internacionalització continua sent l'aposta
Imatge de l’edició de Heimtextil del passat any. ARXIU

Més de 220 expositors internacionals de 50 països estaran en la nova edició de Heimtextil, la fira de tèxtils per a la llar que tindrà lloc del 10 al 13 de gener a Frankfurt (Alemanya). Entre el llistat d’expositors que estaran en aquesta fira apareixen noms d’empreses de les nostres comarques, com per exemple, Cañete SA, Fills d’Antonio Ferre SA, Francisco Jover SA, Tèxtils Joyper, Comersan SA o Grup Visatex, entre altres. I és que, sobre això, es detalla que Espanya és un dels 10 principals països visitants d’aquest certamen.

Aquests noms estaran acompanyats d’importants participants que compten amb una gran projecció de futur, d’ací la importància de ser present en un esdeveniment com aquest, tan rellevant i important per a tot el sector. Heimtextil és la cita que obri el calendari d’esdeveniments de la temporada 2023-2024 i que arriba just en l’inici de l’any, ja que recupera les seues dates habituals i també torna a la plena normalitat després de la pandèmia de la COVID-19.

Aquest esdeveniment suposa el punt de partida quant a novetats es refereix. També suposarà un aparador de les tendències, de l’aposta pel disseny sostenible i de la recuperació de processos artesanals per a tractar de reduir l’impacte mediambiental que actualment té aquest sector, tan important en la nostra zona.

El caràcter internacional continua distingint a Heimtextil, ja que la demanda continua sent molt elevada, la qual es complementa amb nombrosos aspectes que destaquen en aquesta edició, com és el cas de conferències impartides al llarg dels dies que dura aquest esdeveniment, també es contemplen visites guiades, a més de tindre a la sostenibilitat en el punt de mira, sent de nou el leitmotiv d’aquesta edició en la qual s’oferirà orientació de cara a l’àmplia gamma d’ofertes sostenibles que hi ha en el mercat.

Així mateix, hi haurà un espai per a la col·lecció internacional d’innovacions de materials en l’àmbit de l’interiorisme. Els materials orgànics també estaran molt presents, com és el cas del lli o la ràfia, dins del procés de l’economia circular.

Heimtextil comptarà amb un programa especialitzat per a interioristes, arquitectes i experts en hostaleria. De nou hi haurà una biblioteca de materials per a tèxtils funcionals i s’han programat ponències d’alt nivell dins dels àmbits de la salut, la sostenibilitat i l’hostaleria.

Send this to a friend