La Jornada de Portes Obertes va tornar a ser presencial al Campus de la UPV

Unes 190 persones s'han inscrit a la jornada

La Jornada de Portes Obertes va tornar a ser presencial al Campus de la UPV
El director del Campus es dirigeix als assistents.

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha celebrat la seua Jornada de Portes Obertes en format presencial adaptada a la situació sanitària actual. Futurs estudiants i acompanyants s’han acostat al campus per a conéixer de primera mà els serveis de la universitat, titulacions, instal·lacions… La principal novetat del curs 2022 – 2023 serà la incorporació d’una nova titulació: el Grau en Informàtica Industrial i Robòtica.

Els assistents, a més, han tingut l’oportunitat de resoldre els seus dubtes sobre l’accés a la Universitat, rebre tota la informació que necessiten sobre els estudis, la vida universitària de la UPV, etc.

En aquesta ocasió han sigut prop de 190 persones les que s’han inscrit a l’activitat. La jornada ha començat amb la benvinguda del director del Campus, Pau Bernabeu. Ángela García i Irene Saura, representants de Delegació d’Alumnes, han explicat tot el que els futurs estudiants poden fer al campus. David Cuesta, subdirector d’Emprenedoria, Ocupació i Relacions Internacionals, ha explicat les possibilitats de mobilitat a l’estranger i l’alta demanda per part de les empreses de titulats en les branques impartides al Campus d’Alcoi. Dos estudiants del campus, Luci Simón i David Muñoz, han contado como surgió l’aplicació ‘Quecovid.es’, una web que va tindre molt d’èxit en la pitjor època de la pandèmia, ja que amb el codi postal podies conéixer les restriccions de la teua zona d’una forma clara i senzilla. La jornada ha sigut presentada i conduïda per José Mengual, de l’Àrea de Comunicació.

Els directors acadèmics de les titulacions han presentat cada grau i han visitat els respectius laboratoris. La jornada ha finalitzat amb la visita a les instal·lacions del campus i al Col·legi Major ‘Ovidi Montllor’.

Oferta formativa del Campus d’Alcoi de la UPV de graus i dobles graus:

Grau en Informàtica Industrial i Robòtica

Grau en Administració i Direcció d’Empreses

Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes

Grau en Enginyeria Informàtica

Grau en Enginyeria Elèctrica

Grau en Enginyeria Química

Grau en Enginyeria Mecànica

Send this to a friend