La Junta de Festes organitza la Cavalcada de Reis de Cocentaina

La desfilada recupera el seu format habitual si la pandèmia no ho impedeix

La Junta de Festes organitza la Cavalcada de Reis de Cocentaina
En 2021 l’Adoració va tindre lloc dins de l’església de Santa María. | GABRIEL PASCUAL

La Federació Junta de Festes de Moros i Cristians de Cocentaina serà l’encarregada d’organitzar la Cavalcada dels Reis Mags de de el pròxim 2022, una tasca que l’entitat festera assumirà quasi vint-i-dos anys després de quan ho va fer per primera vegada al gener del 2000.

L’acte recupera al principi el format habitual i la intenció que persegueixen tant la Junta de Festes, com el mateix Ajuntament contestà, és poder dur a terme la desfilada dels monarques d’orient a partir de les set de la vesprada del 5 de gener des de la part alta del Passeig del Comtat per a finalitzar després en El Pla amb l’acte de l’adoració a la Sagrada Família davant el Palau Comtal. Així mateix, en la vesprada de l’1 de gener es contempla la vinguda del Patge Real per a recollir les cartes en les quals els més xicotets plasmen les seues peticions dirigides als mags.

En aquesta ocasió l’Emissari declamarà un ban que ha sigut encarregat a la locutora de Ràdio Cocentaina, Mari Nieves Pascual, i l’encarregat de posar veu a aquesta important responsabilitat serà Kike Pascual. “Estem molt contents davant el fet de coordinar la Cavalcada dels Reis Mags perquè és un acte molt esperat a Cocentaina i del qual gaudeixen moltíssim els més xicotets de la casa. Per a nosaltres suposarà també fer un pas més en aqueix camí cap a agost de 2022, data en la qual confiem poder celebrar amb màxima normalitat les nostres Festes de Moros i Cristians després de dos anys d’absència a causa de la pandèmia”, explica el President de la mateixa Junta de Festes, Juan Francisco Masanet.

Send this to a friend