La lliga de futbol sala reestructura les seues categories

La divisió d'honor és la competició més afectada

La liga de fútbol sala reestructura sus categorías
Un partit de la lliga local de futbol sala de la passada temporada

La Lliga Comarcal de Futbol Sala estrenarà nova temporada aquest cap de setmana que ve amb destacades novetats, la més important la reestructuració de les seues categoria, sent la Divisió d’Honor la més afectada.

El moviment d’equips registrat en la categoria més representativa d’aquesta lliga ha motivat la unificació de la Divisió d’Honor i la Primera Categoria, mentre que la Segona segueix com estava i la Tercera també ha sigut reformada, amb dos grups d’onze equips, molts d’ells han causat alta en la lliga.

La Divisió d’Honor arrancarà la setmana vinent amb un profund canvi d’imatge. Equips emblemàtics d’aquesta lliga com el Petanca Team, Oli Travadell, Mostraris Colomer o Bebialiment, no segueixen en la competició. L’absència d’aquests clubs suposa l’inici d’una nova etapa en la lluita per fer-se amb el domini del futbol sala local.

La redissenyada Divisió d’Honor comptarà amb vint-i-dos equips que han sigut dividits en dos grups. Sortejat el calendari, la primera jornada en el grup A presenta els següents aparellaments: ASFS-Sporting Vedruna, Bayern del Baradello-Fumbito A, Domino’s Pizza-Carrozas Planes, Maluckamel-TipsAnalistas Deportivo y Restaurante Munera-Adsalsa, descansant Si Jura FS.

Pel que fa referència al grup B, s’enfrontaran en la primera jornada: AV FS-A Leña FS, Centre Social Nuria Esport La Contestana-Peña Barcelonista Alcoyana, Decoralcoy-AE Fisioterapia, Benilloba-Maranatha Muvisa y Káiser Talleres Viber-Casa Félix, descansant el New Team Patronat.

A la conclusió de la lliga regular, començarà a jugar-se un play-off amb una primera eliminatòria en la qual no entraran els cinc primers classificats.

Els guanyadors d’aqueixos partits passaran a lluitar pel títol, amb eliminatòries al millor de dues trobades. Només la final es disputarà a partit únic i no hi haurà descensos a Segona Divisió. Aquest mateix sistema de play-off s’aplicarà per a les altres dues categories de la Lliga Comarcal, la Segona Categoria i la Tercera, en els seus dos grups.

Send this to a friend