La màgia dels Reis es viu en el Campament

Enguany s'ha pogut reprendre amb mesures excepcionals per la Covid

La màgia dels Reis
Foto: AJUNTAMENT D’ALCOI.

Regals, somnis, il·lusió…tot això i molt més és el Campament Real del Preventori organitzat per l’Associació Cultural Samarita, que enguany ha pogut ser visitat de nou després de l’obligada aturada en 2021 a causa de la Covid-19. Encara així, el Campament continua marcat per la pandèmia, i una de les mesures és que els assistents han de presentar el certificat Covid –majors de 12 anys– i el DNI, a més la màscara serà obligatòria en tot moment.

Una edició més, en el Campament els assistents poden observar tots i cadascun dels preparatius per a la Cavalcada de la vesprada, on l’escriba llig les cartes que es depositen la nit anterior en les bústies de les burretes, es preparen els paquets i, a més, on descansen Ses Majestats per a estar preparats per a repartir il·lusió unes hores després. Precisament, una de les novetats d’enguany és que s’ha estrenat l’estendard dels Reis Mags.

D’altra banda, l’Associació Cultural Samarita ha recuperat el concurs de cartes XXL, que es poden veure també en el Campament Real, al costat dels astrònoms que han guiat a Melcior, Gaspar i Baltasar fins a arribar a la nostra ciutat i fer del Preventori la seua particular residència per una nit, o als rucs o camells que acompanyen al seguici real. Tot això, en prop de 2.000 metres quadrats d’aquesta espècie de pel·lícula màgica, de la qual els assistents són els protagonistes.

També enguany, com a mesura excepcional, s’ha reduït l’aforament, i des de l’Associació Cultural Samarita es van posar a la venda 6.500 entrades, que de nou, van comptar amb gran acceptació.

Send this to a friend