La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat organitza concerts de Jazz

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat organitza una sèrie de concerts de Jazz entre els seus municipis. En concret, es duran a terme un total de sis, quedant així: 19 de juliol: Gaianes, 26 de juliol: Muro, 3 d’agost: Alcoi, 28 d’agost: Agres, 13 de setembre: Alqueria d’Asnar, 14 de setembre: Cocentaina.

Segons s’ha exposat, la finalitat d’aquesta iniciativa, és la de crear lligams entre els municipis de la mancomunitat, contribuint així a la dinamització i l’intercanvi cultural en les comarques de l’Alcoià i el Comtat, potenciant l’oferta d’oci en el període estiuenc.

Els concerts de Jazz correran a càrrec del grup ‘Ciutat Big Band’, dirigit per Moisés Olcina, i contaran amb la participació de Jordi Carbonell, actor que s’encarregarà de la posada en escena i teatralització. Segons MarcelaRichart, responsable de l’àrea de Cultura, es tracta d’una idea atractiva que ha tingut molt bona acollida per part de tots els membres de la Mancomunitat.
Aquesta activitat s’emmarca dins d’una sèrie de projectes culturals duts a terme des de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, entre els que destaquen el certamen d’arts plàstiques “Art Nostre”, o la creació de rutes històrico-literàries juntament amb la Coordinadora Alcoià-Comtat pel Valencià, que permetran recuperar i posar en valor la cultura popular de les comarques, fomentant així el turisme d’interior.

Send this to a friend