La Mancomunitat ofereix assessorament per a Plans d’Igualtat

S'ha elaborat un tríptic amb informació bàsica

Guanyadors del concurs d'empreses de la Mancomunitat
Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat | Arxiu

La Mancomunitat de L’Alcoià i El Comtat ofereix assessorament gratuït a les empreses de les comarques en matèria d’igualtat per a l’elaboració de Plans d’Igualtat, ja que la llei exigeix que les empreses amb 50 o més treballadors han de disposar d’ell.

A més d’aquest servei, des de la Mancomunitat s’ha elaborat un tríptic amb informació bàsica referent a aquest assumpte i també sobre les preguntes més freqüents que poden sorgir a l’hora que una empresa plantege l’elaboració d’un Pla d’Igualtat.

Des de la Mancomunitat s’indica que aquest servei d’assessorament té un doble objectiu: continuar avançant per a aconseguir la igualtat real entre dones i homes i alhora, donar suport a les empreses de les comarques. A més, aquesta entitat destaca els beneficis del Pla d’Igualtat, com la millora de la competitivitat, del clima laboral o major facilitat per a accedir a ajudes.

Aquelles empreses interessades en l’assessorament, poden contactar per correu electrònic a través d’igualtat@lamancomunitat.org o en el telèfon: 689418291.

Send this to a friend