La meitat de la plantilla de l’Alcoyano no seguirà

S'espera un gran moviment d'altes i baixes

La meitat de la plantilla de l'Alcoyano no seguirà
Raíllo és un dels jugadors que té la seua continuïtat en l’aire.

Es prepara una important renovació en la plantilla de l’Alcoyano. Uns per decisió tècnica, uns altres perquè acaben contracte i els cal acaben la seua cessió. La veritat és que s’esperen molts comiats en els pròxims dies en la seu del club. Ara mateix és difícil saber la quantitat de baixes que pot haver-hi, l’equip no fa ni una setmana que va disputar el seu últim partit, però comença a manejar-se una llista que ja està cobrant vida.

Fins hui, l’única cosa que ha transcendit és que el club negocia la renovació del porter José Juan i dels defenses Pablo Carbonell i Raúl González. Amb els tres s’ha tingut una primera presa de contacte, les converses van pel bon camí, però encara no hi ha acord i s’espera que puga arribar més prompte que tard.

HUIT AMB CONTRACTE EN VIGOR
Una altra qüestió que també se sap és el nombre de futbolistes amb contracte en vigor per a la pròxima temporada. En total són huit. En aqueixa llista figuren el defensa Jordán, els migcampistes Juli, Antón, Ramón, Juanma i Ángel i els davanters Jona i Raíllo. D’aqueixos noms, dos apareixen en la rampa d’eixida malgrat tindre contracte en vigor. Tant a Ramón com a Raíllo se’ls ha comunicat que es busquen destí al no entrar en els plans del club.

Amb els altres sis, es compta amb ells però amb matisos en alguns casos i aqueixa continuïtat pot dependre de la renegociació que es faça dels seus contractes que es van fer a començament de temporada, quan la Federació va dir que la Primera Divisió RFEF anava a ser una categoria professional i que els clubs ingressaren a canvi una important quantitat de diners que ara mateix no apareix per cap costat.

Existeixen dos casos especials, com són els cedits José Solbes (Hèrcules) i Mourad (Elx), amb els quals es compta i demanaran ampliar el préstec després del notable rendiment que han oferit com a blanc-i-blaus.

La resta de jugadors fins a un total de huit, acaben contracte i la intenció és no comptar amb ells, encara que podria haver-hi alguna excepció depenent de com evolucione el mercat de fitxatges. Són els casos del porter Satoca, els defenses Primi i Cano, els migcampistes Jony Ñíguez, Diakité, Jorge Moltó, Alberto Rubio i Omar Ramos, que tenen moltes opcions de continuar jugant a la nostra província.

Send this to a friend