La Mostra de Teatre tindrà 32 funcions

Aquest esdeveniment tindrà lloc entre els dies 23 i 27 de maig en 9 espais

La Mostra de Teatre tendrá 32 funciones
Este año regresan los espectáculos en la calle. | ARCHIVO

El rellotge ja marca el compte arrere per a l’arrancada de la XXXI Mostra de Teatre d’Alcoi, que tindrà lloc entre el 23 i el 27 de maig a la nostra ciutat.

Als citats dies, cal afegir-li dos més de premostra, previstos per a aquest dissabte 21 i el diumenge 22.

Assenyalar que, la citada edició de la Mostra comptarà amb 32 funcions, 29 companyies i un total de 9 espais que s’ompliran d’arts escèniques.

El director de la Mostra, Miquel Santamaria, ha volgut insistir en la varietat d’espectacles i en la recuperació absoluta del format prepandèmia amb funcions per a tots els públics, estrenes absolutes i presència de companyies de 9 autonomies de l’Estat espanyol.

Segons Santamaria, la Mostra “ofereix la programació més extensa fins ara, amb cinc dies intensos i una premostra de cap de setmana”, i a més, assenyala que els espectacles pertanyen a tots els formats, gèneres i per a tots els públics.

Indica a més que la meitat de les propostes són valencianes, mentre que, l’altra meitat són de “huit territoris autonòmics diferents, de manera que també és la més variada des del seu inici, fa ara 32 anys”.

Així mateix, en aquesta edició es recuperen els espectacles al carrer a més de formats molt innovadors.

A més del Teatre Calderón, Centre Cultural, Principal i dels Salesians, hi haurà dansa, teatre, circ i altres performances en el passeig de Cervantes, el pati i l’interior de l’IVAM CADA, la Plaça Ramón y Cajal, el parc de la Glorieta, la Sala Àgora i la Fundación Mutua Levante.

Aquesta edició també pot presumir d’haver sigut en la qual més propostes s’han rebut, amb més de 700 companyies que havien sol·licitat participar.

Dins dels variats gèneres que es podran veure està el teatre de text, musical, circ, dansa, marionetes, familiar, drama, comèdia, conflictes socials, etc.

Send this to a friend