La Nova de Banyeres va convertir el seu concert d’estiu en un musical radiofònic

Es van escoltar temes de tota la vida, com 'boleros', així com cançons pop o rock

La Nova de Banyeres va convertir el seu concert d'estiu en un musical radiofònic
La Nova va oferir un concert amb temes que havien sigut ‘números u’ en les llistes d’èxits.

L’Agrupació Musical la Nova de Banyeres de Mariola va oferir la seua “Concert d’Estiu” el divendres de la setmana passada al parc Vil·la Rosario. En aquesta ocasió la banda prenia el format d’una emissora radiofònica, concretament “Ràdio La Nova FM”, tenint com a presentadors i conductors de l’espectacle a María Teresa Enrique i a Rafa Sempere.

En la qual va ser la 23 edició d’aquest concert per a la Nova, la banda va oferir un recorregut musical a través de diferents èpoques, amb melodies molt conegudes i temes clàssics de tota la vida, incloent ‘boleros’, samba, pop, rock i música espanyola dels 60 als 80.

Sota la direcció d’Antonio Lillo la interpretació va començar amb el tema “Frenesí”, d’Alberto Domínguez; una selecció de ritme llatí amb “Guantanamera”, “Perfídia” i “Cuéntame”; “Amapola”, de José Mª Lacalle; “Tico-Tico” de Zequinha de Abreu; “Viva la vida” de Coldplay; un rock mix amb diverses cançons del grup Bon Jovi: “Runaway”, “It’s my life”, “Living on a prayer” i “You Give Love A Bad Name”; un paquet de pop espanyol amb la versió de “Santa Lucia” de Miguel Ríos, “Cuéntame de Formula V”, “Hijo de la Luna” de Mecano, “La chica de ayer” de Nacha Pop, “Black is black” de los Bravos,  i “Eres tu” de Juan Carlos Calderón. Seguidament va arribar una part de rock amb “Deep Purpel Medley” que va incloure “Burn”, “Highway Star” i “Smoke on the water”, que va donar pas a una part dedicada al Duo Dinámico amb temes clàssics com “15 años tiene mi amor”, “Lolita”, “Amor de verano”, “Perdóname” i “Resistiré”. El concert va acabar amb una adaptació de Paco Peña sobre el tema “Young locked moment”.

Send this to a friend