La passarel·la de Cervantes, a l’espera del modificat del projecte

Es contempla un mes per a tindre aquest modificat llest i comunicar a l'empresa adjudicatària els canvis a realitzar en les obres

La passarel·la de Cervantes
Aquesta passarel·la connectarà el llit del riu amb la zona de Santa Ana. ARXIU

La setmana passada va passar per Junta de Govern el contracte menor del modificat del projecte de la passarel·la que anirà per davall del pont Cervantes per a connectar el llit del riu amb la zona de Santa Ana, de cara a poder situar la pilastra d’al mig. L’edil de Participació Ciutadana, Teresa Sanjuán, indica que s’ha hagut de destinar una partida econòmica, meitat procedent de l’Ajuntament i meitat del programa EDUSI (Estratègies de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat), per a aquest modificat.

Es contempla un mes per a tindre aquest modificat llest i comunicar a l’empresa adjudicatària els canvis a realitzar en les obres.

Recordar que aquest modificat es deu a un nou contratemps en el projecte, ocasionat pel fet que l’estimació de profunditat de la pilastra d’al mig no coincideix amb les necessitats reals. “De moment no sabem exactament on anirà situada aqueixa pilastra”, remarca Sanjuán.

No obstant això, la intenció és que els canvis a realitzar no suposen molta variació per a l’empresa adjudicatària de l’actuació, ja que en aquest cas, potser incrementaria el cost dels treballs, la qual cosa al seu torn suposaria, possiblement, realitzar un altre modificat del projecte de la pròpia obra i retardar encara més el projecte, que s’arrossega dels pressupostos participatius de 2016.

Send this to a friend