La pena més gran de Jorge Molina

La pena més gran de Jorge Molina
Jorge Molina, davant l’Español

El futbol moltes vegades és molt cruel i en aquesta ocasió ho va ser amb Jorge Molina, un dels davanters més volguts del futbol espanyol, que ahir en el Nou Estadi de Los Cármenes va viure la seua vesprada més negra.

El davanter alcoià va fallar a vint minuts del final del partit contra l’Espanyol el penal que va poder mantindre al Granada en Primera Divisió. El 23 nassarita va carregar amb la responsabilitat de llançar-ho, però va voler ajustar-ho tant que va marxar fora.

D’heroi a vilà en pocs segons. El davanter que porta camí de batre tots els rècords de longevitat en el futbol espanyol als seus 40 anys, no es va amagar i en aquesta ocasió el futbol no va ser just amb Jorge Molina.

El Granada jugarà la pròxima temporada en Segona Divisió mentre que Mallorca i Cadis, seguiran en Primera. Els gaditans, per cert, van aconseguir la permanència amb el gol d’un vell conegut de l’afició blanc-i-blava. L’hondureny Choco Lozano va ser l’autor del gol enfront de l’Alabés amb el qual van aconseguir la salvació els cadistes.

L’altra cara de la moneda

A bastant quilòmetres de Granada, mentre Jorge Molina plorava el descens, un altre alcoià, de nom Marcos Abad, entrenador de porters de l’històric Leeds, festejava la permanència en la Premier anglesa després d’agònica victòria en l’última jornada com a visitants.

Send this to a friend