La Penya Barcelonista Alcoiana celebra demà l’assemblea del 35 aniversari

Aprofitant que el Barça B visita demà la nostra ciutat per a jugar a partir de les 19 hores en el Collao, la Penya Barcelonista Alcoiana reprendrà la normalitat després de dos anys sense activitat per la pandèmia i conmemorarà el seu 35 aniversari.

Pel migdia (12,30 hores), els socis estan convocats per a celebrar una assemblea ordinària, que compte, entre altres punts en l’ordre del dia, la votació del XXVI Trofeu a la Moral, que distingeix a algú que ha destacat en l’últim any per defensar els valors del barcelonisme.

L’últim trofeu que es va entregar va ser en 2020 i va recaure en La Masia, que aqueix any commemorava el seu 40 aniversari. Entre els premiats hi ha noms il·lustres com Piqué, Messi, Xavi, Guardiona, Iniesta, Pujol, Luis Enrique, Joan Gaspart o Jordi Cruyff, que va ser el primer a rebre el trofeu en 1995.

Després de l’assemblea hi haurà un dinar d’aniversari que comptarà amb l’assistència d’una important representació del Barça B, entre els quals cal destacar al seu president, Jordi Casal.

Send this to a friend