La Penya Barcelonista lliurament a Roura el trofeu a la Moral i el primer cartell anunciador del Barça

Es va aprofitar la visita del Barça B al Collao per a fer lliurament d'aquest Trofeu que havia sigut suspés per la pandèmia

La *Penya Barcelonista lliurament a *Roura el trofeu a la Moral i el primer cartell anunciador del Barça
En el descans del partit Alcoyano-Barça B es va fer lliurament del trofeu a la Moral i una reproducció del primer cartell anunciador del Barça que data de 1948 | Aldemar

La Penya Barcelonista Alcoiana va aprofitar la visita del Barça B al Collao per a fer lliurament del Trofeu a la Moral de 2019 que per la pandèmia havia quedat en suspensió. En el seu moment els socis de la penya van votar per unanimitat que l’edició número 25 d’aquest trofeu que ve a reconéixer els valors del barcelonisme, acordant que el guanyador fora La Masia, en commemoració dels seus quaranta anys des de la seua creació.

Una reproducció del primer cartell anunciador del Barça que data de 1948

Va ser el carismàtic Jordi Roura, responsable de la pedrera blaugrana, qui va rebre l’estatueta en bronze d’un Sant Jordi de mans de l’alcalde Toni Francés, soci de la penya. En l’historial del Trofeu a la Moral predominen jugadors del primer equip, des de Jordi Cruyff que va ser el guanyador de la primera edició en 1995, passant per futbolistes tan carismàtics com Luis Enrique (2001), Pujol (2003), Iniesta (2008), Guardiola (2009), Xavi (2010), Abidal (2011), Messi (2013), Busquets (2015), Piqué (2017) o Llop Carrasco (2014), coincidint amb el 30 aniversari de la penya, que està immers l’any del seu 35 aniversari.

La pandèmia ha impedit programar qualsevol acte, encara que de cara a l’estiu es vol dur a terme l’assemblea anual i la votació d’una nova edició del Trofeu a la Moral. Aprofitant l’acte celebrat en el descans del partit Alcoyano-Barça B, el president de la Penya Barcelonista Alcoiana, Ramón Juan, va fer lliurament al president del Alcoyano, Toni Justicia, d’una reproducció del primer cartell anunciador d’un partit del FC Barcelona. Data del 10 d’octubre de 1948 i la casualitat va voler que el primer rival fora el Alcoyano.

Send this to a friend