La periodista Neus Úbeda, nova cap de premsa del PP a Alcoi

S'ha incorporat al Comité de Campanya amb l'objectiu que la comunicació amb els mitjans "siga el més professional i fluida possible"

La periodista Neus Úbeda, nova cap de premsa del PP a Alcoi
Neus Úbeda i l’alcaldable del PP, Carlos Pastor.

El Partit Popular d’Alcoi ha anunciat hui una nova incorporació al seu Comité de Campanya. 

Es tracta de la periodista Neus Úbeda, que a partir d’ara és la nova cap de premsa del PP. Úbeda ha exercit durant diversos anys el càrrec de Directora de Cope Alcoi.

Segons s’indica des del partit conservador, amb Carlos Pastor com a alcaldable, “amb aquesta incorporació, volem ajudar al fet que la comunicació entre el Partit i els mitjans de comunicació siga el més professional i fluida possible”. 

Després de l’anunci de Pastor com a candidat a l’alcaldia del PP a la nostra ciutat, una altra novetat de cara a les eleccions municipals d’aquest any 2023, ja que fa a penes unes setmanes, el mateix Carlos Pastor va remarcar la seua intenció de mantindre en la llista als actuals regidors –Quique Ruiz, Lirios García, Kiko Cantó i Amalia Payá–. No obstant això, tal com va anunciar l’actual portaveu, Quique Ruiz, una vegada que finalitze aquesta legislatura deixarà la política, per la qual cosa, en principi, no continuarà en la llista electoral.

Send this to a friend