La pintora Paloma Ripollés presenta la seua col·lecció ‘Fora de la norma’

L'artista madrilenya s'especialitza en pintura i gravat

La pintora Paloma Ripollés presenta la seua col·lecció ‘Fora de la norma’
Les obres exposades ens traslladen a diversos paisatges plens de color.

La pintora Paloma Ripollés, originària de Madrid, ha presentat la seua nova exposició a la sala del Club d’Amics i amigues de la Unesco d’Alcoi. La col·lecció, titulada ‘Fora de la norma’, recull quasi mig centenar d’obres de l’artista, realitzades amb diverses tècniques com l’oli i l’acrílic i en diversos suports com la fusta, la tela i el cartó.

Paloma ha exposat més de 25 vegades en les millors galeries, tant a l’estranger com a Espanya, rebent sempre bones crítiques. La col·lecció romandrà oberta fins al 20 de maig de 2022, de dilluns a divendres, de 19:00h a 21:00h.

En aquesta ocasió, les obres de Paloma transporten a l’espectador a diversos llocs i paisatges com els d’Estepona i la regió muntanyenca de Ronda, amb capvespres, vinyes, ametlers, gira-sols… La pintura de Ripollés utilitza la riquesa i la diversitat dels colors, al costat d’un elevat nivell en el traç i la textura de les seues pinzellades per a transmetre tot tipus d’emocions. En nombroses pintures es poden observar camins, un element que utilitza molt Ripollés per a expressar els seus viatges a través de la pintura.

Send this to a friend