La piscina de les Paules reobri demà les seues portes

La inversió per a costejar les obres de reparació ronda els 120.000 euros

La piscina de les Paules reobri demà les seues portes
Aspecte de la piscina de les Paules, a penes unes hores abans de la seua reobertura.

L’estiu de 2011 va ser l’últim en el qual la piscina de les Paules va estar oberta, formant part de l’oferta de piscines de gestió municipal a Alcoi.

Ara, després d’escometre les pertinents obres de reparació, valorades en uns 120.000 euros, segons el director del col·legi Sant Vicent de Paúl, Jordi Juan, costejades per la Diòcesi de València, aquestes instal·lacions obriran demà al públic, i el faran en l’horari habitual —de 10 a 20 hores— de la resta de piscines, i els preus i abonaments també són els mateixos.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alcoi, Alberto Belda, ha estat al costat de Jordi Juan en aquest esperat anunci, que és a més, el resultat de la col·laboració públic-privada, ja que el consistori alcoià assumeix la gestió i el manteniment.

Quant a les obres, han consistit principalment en el condicionament de tota la instal·lació, amb la retirada i neteja de vegetació, i segons detalla Juan, quant a la piscina d’adults, s’ha “refet”, creant una “cubeta” nova que ha esmenat els anteriors problemes. Quant a la xicoteta, es va intervindre fa uns anys. Respecte a la piscina principal, “es van fer tastos, sondejos, per a saber com estava la formigonada del fons i s’ha alçat, abans tenia una profunditat de 3 metres, ara és de 2 metres, per a complir la normativa”, ha explicat el director del col·legi, qui afig que, es van detectar clivelles per les quals s’eixia l’aigua en l’anterior formigonada.

També s’ha pintat tota la zona i s’està a l’espera de poder comptar amb zones d’ombres a través de carpes o pèrgoles, la quals ja estan sol·licitades, segons ha indicat Belda, i s’espera la seua pròxima arribada.

Així mateix, la piscina de les Paules comptarà amb un foodtruck que oferirà gelats, begudes o cafés, entre altres coses. 

Aquesta piscina estarà oberta fins a l’11 de setembre, allargant una setmana més la campanya estival, segons confirma Belda.

Send this to a friend