La plantilla de l’Alcoyano, disposada a plantar-se pels impagaments que arrosseguen

L'Alcoyano tindrà nous rivals en la Primera RFEF
Alineació del CD Alcoyano.

La plantilla de l’Alcoyano és una bomba de rellotgeria a punt d’esclatar. Fins ara l’aspecte esportiu i l’ambició per classificar-se per al play-off d’ascens a LaLiga Smartbank havia parat moltes decisions, però la imminència del final de la temporada i que el club segueix sense tindre un interlocutor clar a qui dirigir-se, ha fet que la pau salte per l’aire i la plantilla està disposada a plantar-se i fer-se escoltar.

La pròpia plantilla ha reclamat la presència del president Toni Justicia i d’algun membre de la Junta d’Accionistes perquè es presente en el vestuari i que clame els ànims d’uns jugadors “farts de tantes promeses sense complir”, segons ha afirmat un membre del vestuari.

En el cas contrari, la plantilla està disposada a convocar una roda de premsa per a exposar la delicada situació tant econòmica com anímica que travessa el vestuari, conseqüència de setmanes i fins i tot mesos “sense donar-nos una solució”, segons corrobora aquesta mateixa font.

Actualment la plantilla, cos tècnic i empleats del club encara estan pendents de cobrar la mensualitat d’abril. En el vestuari hi ha informació de ex companys que tenen la intenció o ja ho han fet de denunciar a l’Alcoyano davant AFE per la prima de l’ascens a Primera RFEF de la passada temporada.

Tampoc els jugadors han percebut la prima que van aparaular per l’última edició de la Copa del Rei, on l’equip va superar dues eliminatòries després de deixar fora a Badajoz i Llevant i van caure en huitens davant el Reial Madrid.

Mentrestant, a nivell institucional hi ha silenci absolut i l’única cosa que ha transcendit ha sigut que divendres passat va haver-hi junta d’accionista.

Fa un mes va haver-hi una reunió amb l’alcalde Toni Francés amb la presència de diversos accionistes majoritaris i d’empresaris locals en el qual es va acordar que aquests empresaris avançaren una quantitat de diners a compte de la subvenció municipal per a atendre els deutes que ha d’afrontar el club en aquest final de temporada.

Send this to a friend