La Plataforma de Metges convoca una concentració el 13 de novembre

Serà a les 12 hores, en la plaça d'Espanya, per a reivindicar la situació del departament de Salut

La Plataforma de Metges convoca una concentració el 13 de novembre
L’última protesta va tindre lloc l’1 d’octubre, a les portes de l’hospital. | XAVI TEROL

Tal com s’ha vingut informant en les últimes setmanes, després de les protestes convocades, la Plataforma de Metges en defensa de la Sanitat Pública del departament d’Alcoi, ha convocat una concentració, que es pretén multitudinària, per a denunciar la situació de l’àrea de Salut, tant de l’hospital Verge dels Lliris com d’Atenció Primària.

Després de plantejar-se diverses dates possibles, finalment, serà el dissabte 13 de novembre a les 12 hores, en la plaça d’Espanya d’Alcoi. 

Des de la citada Plataforma, s’informa que obriran una taula divulgativa en la Fira de Tots Sants de Cocentaina, en la qual seran presents tant mèdics com ciutadans “amb la finalitat d’informar-vos dels problemes del departament de Salut de primera mà i que pugueu preguntar tot el que estimeu oportú”.

Segons afirmen, ja s’ha donat part a la Subdelegació del Govern a Alacant sobre aquesta convocatòria, i a més, s’ha sol·licitat a l’Ajuntament d’Alcoi “serveis de megafonia i plataforma per a donar suport tècnic a aquesta reivindicació ciutadana que no dubtem que es concedirà”, expliquen en el comunicat de la convocatòria.

Apuntar que, després de comunicar la creació d’una comissió conjunta entre la part directiva i la Plataforma de Metges, i de l’última protesta a les portes de l’Hospital d’Alcoi, del passat 1 d’octubre, la Plataforma va manifestar la ferma intenció de convocar aquesta concentració i que a aquesta se sumara una gran quantitat de gent. 

Recordar que, entre les reclamacions, es troba la falta de personal a nivell general, però especialment en Urgències i d’anestesistes, la qual cosa està provocant una reducció de l’activitat quirúrgica, i amb això, un augment de les llistes d’espera.

Send this to a friend