La Plataforma de Metges denúncia la situació de l’àrea de Salut en la Fira de Cocentaina

A més d'una taula divulgativa, van mostrar les seues reivindicacions a les autoritats polítiques que van acudir

La Plataforma de Metges denúncia la situació de l'àrea de Salut en la Fira de Cocentaina
La Plataforma va comptar amb una taula divulgativa en la *Fira de *Tots Sants per a donar a conéixer les seues reivindicacions.

La Plataforma de Metges en defensa de la Sanitat Pública del departament d’Alcoi va ser present el passat cap de setmana en la Fira de Tots Sants de Cocentaina amb una taula divulgativa, en la qual van poder explicar de primera mà les reivindicacions i la situació del departament de Salut d’Alcoi a totes aquelles persones que es van interessar. 

A més, tal com s’ha mostrat en un vídeo publicat en xarxes socials, membres de la citada Plataforma també van protestar davant les autoritats polítiques que van acudir a la inauguració de la Fira com per exemple, el President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, amb l’objectiu de mostrar les seues reivindicacions i per descomptat, denunciar la situació de l’hospital Verge dels Lliris d’Alcoi i de l’Atenció Primària del departament. 

Aquest ha sigut un dels nombrosos actes de reivindicació que s’estan duent a terme des de la Plataforma per a defensar l’àrea de Salut, els quals continuaran la setmana vinent amb la convocatòria d’una concentració. Serà el dissabte 13 de novembre, a les 12 hores en la plaça d’Espanya.

Send this to a friend