La Policia intensificarà la vigilància en el Centre després dels tres robatoris ocorreguts

Els cossos de seguretat indiquen que els robatoris “s'han de considerar aïllats"

La Policia intensificarà la vigilància en el Centre després dels tres robatoris ocorreguts
Reunió mantinguda entre els cossos de seguretat i representants de l’Ajuntament d’Alcoi.

En les últimes setmanes s’han produït tres atracaments en establiments hostalers del Centre d’Alcoi.
Aquests fets han derivat en una reunió extraordinària entre la Policia Nacional, Policia Local, l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés i l’edil de Seguretat, Raül Llopis.
Segons s’indica, en aquesta reunió tots dos cossos de seguretat van detallar que els robatoris “s’han de considerar aïllats i que en cap cas ha augmentat la delinqüència ni els casos d’aquest tipus a Alcoi”.
Malgrat això, s’ha determinat que tant la Policia Local com la Nacional intensificaran la vigilància amb patrulles en el Centre “per a donar major sensació de seguretat i evitar que tornen a succeir fets similars”, s’apunta des del consistori.
Per part seua, Llopis explica que “vivim en una ciutat segura, no obstant això, la nostra missió és vetlar per la seguretat de la ciutat i que no es tornen a repetir aquest tipus de fets”.

CRÍTIQUES DEL PP
D’altra banda, el Partit Popular reclamava aquesta setmana precisament una “reacció” per part del govern local davant els fets ocorreguts recentment i el seu alcaldable, Carlos Pastor, explica que una de les propostes en matèria de seguretat ciutadana passa per “millorar la presència als carrers”.

Send this to a friend