La Policia Local d’Ibi evita el robatori de 700 metres de cablejat de coure

Va ocórrer el passat cap de setmana en la partida de l'Alamí

La Policia Local d'Ibi evita
Reguarda de la Policia Local d’Ibi. .

La Policia Local d’Ibi ha recuperat 700 metres de cablejat elèctric que estava preparat per a ser robat en la partida Alamí. No és la primera vegada que se sostrau o s’intenta sostraure cablejat d’aquestes característiques per a extraure el coure del seu interior.

Va ocórrer la matinada del divendres al dissabte passat, quan la Policia va rebre l’avís del personal de seguretat encarregat de la vigilància del tram urbanitzable de la partida Alamí. Aquests treballadors van indicar que havien vist a una sèrie d’individus amb actitud sospitosa, portant motxilles i dispersant-se pels voltants.

Els agents es van traslladar immediatament al lloc i després d’una primera inspecció van trobar diversos trams de ramal de cable de la il·luminació, seccionat i perfectament enrotllat, a punt per a ser sostret. Durant la batuda per la zona no van trobar als presumptes autors, que possiblement van fugir tan prompte com es van adonar de la presència policial.

Finalment, el material recuperat va ser entregat a l’empresa responsable del subministrament d’enllumenat de la urbanització i, segons les primeres estimacions, els 700 metres de cable superen amb escreix els 2.000 euros de valor.

Send this to a friend