La Policia Local d’Ibi intervé en una festa il·legal en un pis

Es va procedir a la identificació dels joves que es trobaven en ella

Dependències de la Policia Local d’Ibi.

El divendres a la vesprada de la setmana passada es van produir dos atropellaments a Ibi en una franja de 30 minuts. En el primer, una jove de 14 anys va patir un atropellament sense conseqüències greus en els aparcaments dels supermercats de l’avinguda de la Província. Els agents van tindre coneixement del fet una vegada que la mateixa havia arribat pels seus propis mitjans a l’institut on estudia, i els van avisar des d’allí. Per tant, es va iniciar una investigació per a recaptar totes les dades, i instruir el corresponent atestat i així poder depurar possibles responsabilitats. La menor va ser traslladada al centre mèdic.

Instants després es va personar en dependències policials un testimoni, sol·licitant presència policial urgent en un carrer, a escassos metres de la Prefectura, per un atropellament a una menor de 5 anys. Segons les primeres investigacions, la xiqueta podia haver creuat sobtadament des de la vorera fins a la calçada, entre dos turismes estacionats, sent atropellada per una furgoneta de repartiment, que no va tindre a temps a detindre’s. La xicoteta va ser trasllada a urgències per una ambulància, en principi amb ferides i ‘magulladuras’ lleus. Els agents estan realitzant les preceptives investigacions, però les proves de detecció d’alcohol i drogues van ser negatives.

Aqueixa mateixa vesprada, es van rebre diversos avisos per part d’uns veïns d’un cèntric carrer de la localitat, informant sobre una festa a l’interior d’un pis. Els policies van procedir a la identificació de diversos joves en el domicili, els quals celebraven una festa, no respectant per tant, la normativa vigent sobre la Covid-19. La reunió va ser dissolta, i tots van quedar denunciats, tramitant-se els expedients sancionadors a Conselleria.

Finalment, durant el cap de setmana passat la Policia Local d’Ibi va intervindre conjuntament amb la Guàrdia Civil en dos episodis de violència domèstica. En tots dos es van produir altercats entre pares i fills. En un d’ells es va procedir a la detenció i posada a disposició judicial d’un jove de 22 anys, per agressió als seus progenitors.

Send this to a friend