La Policia Local d’Ibi realitza xarrades sobre el bon ús de les mascaretes

Per la dificultat que estan tenint perquè els joves porten ben posada la màscara

La Policia Local d'Ibi realitza xarrades sobre el bon ús de les màscares
Un agent de Policia Local en l’IES Fra Ignacio Barrachina

L’alumnat de tots els cursos de l’IES Fra Ignacio Barrachina d’Ibi han rebut, per part de la Policia Local, xarrades centrades en la importància del correcte ús de la màscara. Es tracta d’una petició que est centre en concret ha realitzat a l’Ajuntament, segons expliquen, per la dificultat que estan tenint perquè els joves porten ben posada la màscara, tant a l’aula com en l’exterior d’aquesta. Afirmen que aquest problema es porta observant des de l’inici del curs però que, a més, s’ha anat veient des de l’inici de la crisi sanitària al carrer.

Un agent de la Policia ha sigut l’encarregat de realitzar durant el matí la xarrada en la qual que detalla, principalment, la importància del bon ús de la màscara així com les conseqüències derivades de no portar-la correctament en tots els llocs on es requereix el seu ús i és obligatòria. A més d’aquesta mesura, la xarrada també deriva en altres inquietuds que els alumnes puguen tindre davant les normes establides en aquest moment i d’altres relacionades amb la professió de policia.

FELICITACIONS Als ESCOLARS
D’altra banda, cal destacar que, en l’últim Consell Escolar celebrat a Ibi, tots els centres educatius de la localitat van lloar públicament el comportament que els escolars del municipi estan tenint en el col·legi davant les normes establides per la Covid-19.

Nuria Guillem, regidora delegada de l’àrea d’Educació de l’Ajuntament d’Ibi afirma que “Els alumnes i alumnes d’Infantil i Primària han assimilat a la perfecció les normes establides i saben el que han de realitzar a cada moment. Els i les docents estan realment satisfets de la fantàstica actuació dels més xicotets, que s’està reflectint en les primeres setmanes de col·le, en les quals no hi ha hagut que lamentar situacions d’excessiva importància en els centres. La situació en els CEIP d’Ibi és de calma i alegria, per part d’un alumnat que estava desitjant incorporar-se a les aules en un curs realment excepcional i especial per a tots”.

Send this to a friend