La Policia Nacional localitza a Alcoi a un fugitiu buscat per Romania

Per diversos delictes de Robatori amb força en domicili

La Policia Nacional localitza a Alcoi a un fugitiu buscat per Romania
El detingut a l’eixida de la Comisaria d’Alcoi.

Agents de la Policia Nacional han detingut a la ciutat d’Alcoi a un home de 36 anys i de nacionalitat romanesa sobre el qual constava una Ordre de Cerca i Ingrés a la presó per l’Audiència Nacional per la comissió de diferents fets delictius al seu país d’origen.

Sobre l’ara detingut, autoritats de Romania havien emés una Ordre Europea de Detenció i Lliurament (OEDE) per la comissió de delictes contra el patrimoni al seu país i, concretament, robatoris amb força en domicili. L’Audiència Nacional, encarregada de tramitar l’OEDE al nostre país va emetre una Ordre de Cerca per a Ingrés a la presó el mes d’octubre passat.

En el marc del dispositiu de seguretat que des de la Comissaria d’Alcoi de la Policia Nacional s’està realitzant en la localitat a fi de vetlar pel compliment de les mesures de prevenció sanitàries, una dotació policial de seguretat ciutadana va localitzar la nit del passat 4 de gener, passades les 23 hores, a un home en la via pública pel que es va procedir a la seua plena identificació a fi de comprovar si existia una causa justificada per a no respectar la normativa vigent.

Send this to a friend