La Pujada a la Font Roja serà la setmana que ve

La Pujada a la Font Roja serà la setmana que ve
Atletes durant la disputa de l’última edició

Després del colp que va suposar l’ajornament de la prova prevista per al passat 18 de juliol, el Club Atletisme Alcoi rebia aquesta setmana la confirmació per a poder celebrar la Pujada a la Font Roja aquest mes de setembre com era el desig de l’organització després de la suspensió d’última hora.

Serà la setmana vinent, en concret el diumenge 12, quan els atletes populars de la nostra ciutat i la comarca podran gaudir de la carrera més emblemàtica a nivell local que compleix la seua 42 edició.

L’organització respectarà a tots aquells atletes que van realitzar la seua inscripció per a la carrera prevista per al 18 de juliol. Llavors van ser 140 les inscripcions, a les quals cal sumar una trentena de nous que han formalitzat la seua participació des que ahir es confirmara la nova data de la pujada.

L’eixida es donarà des de la pista d’atletisme del poliesportiu Francisco Laporta a les 9,30 del matí i tots aquells interessats a participar tindran fins al divendres 10 per a inscriure’s. Està previst repartir 57 trofeus per a un total de 19 categories.

Send this to a friend