La residència del Preventori dóna per tancat el brot de coronavirus

En Domus Vi Cocentaina hi ha 43 usuaris positius i 11 treballadors, i s'ha registrat una defunció

En el geriàtric del Preventori ha començat aquesta setmana la vacunació.

Al costat dels casos positius que s’havien registrat en diverses residències de majors d’Alcoi, en aquests dies s’han detectat també en residents de Domus Vi Alcoi i Cocentaina. En el primer cas, es van donar positius inicialment entre treballadors, però aquesta setmana s’han notificat també en 5 residents, i un d’ells ha mort.

Així mateix, a Cocentaina, les últimes dades facilitades són que hi ha 43 usuaris positius i 11 treballadors; en aquest geriàtric s’ha registrat una defunció per Covid-19 i s’ha sol·licitat la col·laboració de la conselleria de Sanitat. Els residents contagiats, en general, són asimptomàtics encara que hi ha hagut casos que han sigut traslladats a l’hospital Verge dels Lliris, però en estar aquest tan saturat, s’ha tornat a derivar a Domus Vi. Des del centre es proporciona informació cada dos dies als familiars dels usuaris i les persones contagiades es troben separades de les que han donat negatiu.

D’altra banda, en Mariola La Asunción, en el Preventori, el brot s’ha donat per tancat i ha començat la vacunació, tal com es veu en la imatge de la notícia. En aquest centre han mort un total de 14 residents a conseqüència de la pandèmia, segons informen fonts del mateix geriàtric.

Mentrestant, en Pintor Emilio Sala encara hi ha casos positius però es preveu que la setmana vinent es comence a subministrar la vacuna tant a treballadors com a residents. Finalment, en la Llar San José s’han registrat 3 defuncions més, amb un total de 6, i hi ha 25 positius actius.

Send this to a friend