La reurbanització de Sant Pancraç, al setembre

S'actuarà en voreres, s'asfaltaran els carrers i s'instal·laran lluminàries, entre altres treballs

La reurbanització de Sant Pancraç, al setembre
El regidor d’Obres es va reunir amb alguns veïns per a explicar-los el projecte.

El barri de Sant Pancraç, situat en la part alta de la ciutat, és un altre dels quals estava pendent que l’Ajuntament realitzara obres de millora i reurbanització dels carrers des de fa ja temps. Recentment el regidor d’Obres i Serveis, Jordi Martínez, i el portaveu de Podem, Cristian Santiago, van mantindre una reunió amb representants dels veïns per a informar-los de les actuacions previstes per a finals de l’estiu.

L’àmbit d’actuació del projecte comprén els carrers Donya Amalia, Sant Pancraç i Doctor Guerau, i compten amb un pressupost pròxim a 200.000 euros.

Els treballs consistiran en l’adequació de les voreres, asfaltat de carrers, instal·lació de lluminàries, a més d’endreçar i adequar la baixada a la Beniata. També es contempla instal·lar un semàfor per a travessar pel carrer Alacant, atenent així de pas a una reivindicació històrica, com era habilitar un encreuament segur cap al pont de Fernando Reig.

Des de Podem, que vénen insistint tant en aquesta última qüestió com en la reurbanització del barri, s’han mostrat satisfets amb els avanços del projecte. El mateix que els veïns, que anhelen les obres que arribaran al setembre.

Send this to a friend