La Sang rep 2 milions per a finançar les seues obres

Es destinaran a la rehabilitació de façanes i a la millora de l'eficiència energètica

La Sang rep 2 milions per a finançar les seues obres
El conseller d’Habitatge va visitar Alcoi per a anunciar les ajudes.

Els veïns de La Sang –uns 145 habitatges en total– podran finançar les obres de rehabilitació dels edificis de la barriada gràcies als prop de 2 milions d’euros en subvencions que rebran del Consell, a través de fons europeus.

L’alcalde, Toni Francés, es va referir a l’assoliment que suposa, atés que es tracta d’una “reivindicació històrica” i que ve a posar solució a “un problema greu de seguretat”. En aquest sentit, ha destacat el treball que s’ha fet en els últims anys per part de l’Ajuntament, conjuntament amb la Conselleria d’Habitatge.

Per part seua, Héctor Illueca es va mostrar “satisfet” pel fet de visitar Alcoi per a realitzar un anunci “transcendent”. “És important perquè obeeix a una demanda social, a una mobilització que ve des de lluny i que ara té resposta concreta”, assenyalava el conseller, qui explicava que l’actuació comportarà no sols la rehabilitació de les façanes, sinó que possibilitarà a més millores en matèria d’eficiència energètica.

Les ajudes han sigut tramitades per les comunitats de veïns dels edificis afectats, posant l’accent l’alcalde que “ja estan arribant les primeres resolucions” per a poder iniciar les obres. Les subvencions arriben fins al 100% de l’import total en el cas de famílies vulnerables.

Send this to a friend