La Setmana de la Ciència entra en la recta final

Al voltant de 770 persones van acudir als actes de la setmana passada

La Setmana de la Ciència entra en la recta final
Una de les conferències de la Setmana de la Ciència. | CAMPUS ALCOI UPV

La XIX Setmana de la Ciència del Campus d’Alcoi de la UPV es troba en la seua recta final amb les últimes activitats programades per a divulgar la ciència.

Ahir va ser el torn d’un sondatge arqueològic en L’Escaleta dels sabors de l’antiguitat romana, mentre que hui, a les 19’30 hores començarà la conferència ‘El cervell il·lusionista’ impartida per Luis Miguel Martínez, professor de la Universitat Miguel Hernández i de l’Institut de Neurociències.

La idea del ponent és utilitzar la màgia per a entendre el funcionament inconscient i automàtic del cervell.

Finalment, demà, a la mateixa hora i també en el mateix lloc, el saló de graus ‘Roberto García Payá’ de l’edifici Carbonell, el Catedràtic Emèrit de Geologia de la Universitat Autònoma de Madrid, Jerónimo López Martínez, oferirà una ponència sobre el canvi climàtic actual en la conferència ‘El futur comença ara: l’Àrtic i l’Antàrtida com a laboratoris del canvi climàtic’.

Quan finalitze aquesta, a les 21 hores està prevista la clausura de la XIX Setmana de la Ciència, a càrrec de la Diputada alcoiana al Congrés Patricia Blanquer.

QUASI 800 ASSISTENTS
La programació de la Setmana de la Ciència s’ha prolongat dues setmanes, i durant la primera d’elles, al voltant de 770 persones van acudir a les diferents activitats que s’havien programat, obtenint així un gran èxit d’assistència.

Al llarg d’aquesta setmana, a més de conferències, hi ha hagut monòlegs científics, el citat sondatge arqueològic i dissabte passat va haver-hi una visita guiada al jaciment arqueològic del Cabezo Redondo a Villena.

Send this to a friend