La Setmana del Piano reuneix figures internacionals

Torna del 5 al 9 de juny de la mà d'Amigos de la Música

La Setmana del Piano reuneix figures internacionals
Intervenció del president del Círculo Industrial, que acull aquesta cita, durant la seua presentació. | MAURO CENTENO

L’Asociación d’Amigos de la Música d’Alcoi (AAMA) torna a organitzar una de les seues activitats més consolidades en el conjunt de la programació anual, com és la Setmana Gran del Piano. Enguany, l’esdeveniment tindrà lloc del 5 al 9 de juny i, atés que se celebra ja amb plena normalitat després de la crisi sanitària amb la qual va coincidir en edicions passades, la Setmana del Piano tornarà a comptar amb artistes de prestigi de caràcter internacional.

En aquesta ocasió, a més, s’ha buscat la participació de músics procedents d’Ucraïna, explicava el president d’Amigos de la Música, en solidaritat amb aquest país que porta més d’un any en guerra. El pianista en qüestió serà Denis Yavorosky, llorejat en totes les competicions en les quals ha participat, i que destaca en la programació al costat de noms de la talla de Judith Jáuregui, unes de les millors a Espanya, en paraules d’Alfonso Jordá; al costat del també reconegut Dominic Chamot, que actuarà al costat del violoncel·lista d’ascendència ‘banyerense’ establit a Suïssa, Alfredo Ferre.

Jordá també ha assenyalat que la Setmana del Piano, que compleix onze edicions enguany, està d’enhorabona per ser la primera que celebra l’entitat com a membres de l’Associació Nacional de Festivals de Música FestClásica. A més, l’AAMA es troba immersa en la celebració del seu 40 aniversari.

Tots els concerts tindran lloc a les 20 hores, en el Círculo Industrial. Enguany, els beneficis seran destinats a la fundació local La Salle Acoge, que ofereix formació i una eixida laboral per a menors en risc d’exclusió social.

Send this to a friend