La ‘Societat Civil d’Alcoi i el seu entorn’ realitza la seua presentació

L'acte de presentació de l'associació es va dur a terme al saló rotonda del Cercle Industrial

El passat dimecres 22 de juny va tindre lloc al saló rotonda del Cercle Industrial, la presentació de la associació ‘Societat Civil d’Alcoi i el seu entorn’ en conjunt amb la ‘Societat Civil Valenciana’. L’acte va estar comandat per Enrique Masià, president d’Alcoi Industrial, Fernando Mur president d’honor i fundador de la ‘Societat Civil Valenciana’ i Gonzalo Bou president de la ‘Societat Civil Valenciana’.

En primer lloc, es va agraïr la presència del públic assistent, on va acudir també Indalecio Carbonell, president del Cercle Industrial. Una volta realitzada la presentació, els ponents van presentar el projecte amb el qual es presenta aquesta nova associació a nivell comarcal, ja que la ‘Societat Civil d’Alcoi i el seu entorn’ pretener unir llaços amb les tres principals comarques de la regió. Així mateix, les intervencions van intercalar les veus de tots els ponents.

Pel que fa al projecte, la ‘Societat Civil Valenciana’ naix com a una organització de ciutadans que actua pensant en el benefici comú de tots dins del camp de lo polític, sense adhesió alguna a qualsevol partit. Es tracta d’un moviment que pretén trobar solucions als problemes que es presenten en la societat actual i treballar per projectes que milloren les condicions de la ciutadania.

Send this to a friend