La solidaritat es reparteix sobre rodes des d’Agres

Velorecicla, l'associació que repara i dóna bicis de manera altruista

La solidaritat es reparteix sobre rodes des d'Agres
Paolo Tedesco (dreta) realitzant una donació a una entitat.

A Agres s’ha constituït recentment una associació amb caràcter solidari per a oferir ajuda a tota aquella persona que tinga necessitats en matèria de mobilitat sostenible. L’associació –sense ànim de lucre- es denomina Velorecicla, i es dedica principalment a recollir bicicletes usades per a reparar-les, posar-les en funcionament, i donar-les a entitats que treballen amb persones sense recursos o en risc d’exclusió social. Els responsables del projecte són l’italià Paolo Tedesco i Maria Esteve, tots dos establits a Agres.

Paolo reconeix ser un amant de les bicis i la mecànica, encara que els seus coneixements tècnics són limitats, per això disposa de nombrosos establiments col·laboradors que l’ajuden en la seua tasca. D’altra banda, està buscant un espai on poder instal·lar el seu taller de mecànica i reparació de bicicletes. Els ajuntaments d’Agres i Alfafara han mostrat el seu interés per a recolzar en aquest sentit a l’associació. En aquest espai els agradaria poder rebre voluntaris que vulguen col·laborar en el projecte.

Els membres de l’associació s’encarreguen de la recollida gratuïta de bicis al domicili, encara que també es pot fer el lliurament directament en un dels punts de recollida que col·laboren amb Velorecicla. A Agres al carrer Caracol, 4 (cita prèvia 696238656 / 639739859). A Alcoi en l’establiment Chronos Bike al carrer Oliver, 7.

Send this to a friend