La tempesta del dimarts deixa al descobert un centenar de plantes de marihuana

El vent va fer volar la teulada d'una terrassa i la Policia Local va confiscar les plantes i va identificar al responsable

Al descobert un centenar de plantes de marihuana
Els agents durant la confiscació de la droga.

L’abrupta tempesta que va refermar a la comarca en la tard-nit del dimarts, va provocar algun incident i danys de diversa consideració, destacant un succés que es va viure en un edifici d’Alcoi.

Allí la Policia Local, que no ha precisat la ubicació de l’habitatge, va confiscar un centenar de plantes de marihuana que havien quedat al descobert en una terrassa per efecte del vent. Pel que sembla, les fortes ratxes van fer volar per l’aire la teulada d’aquesta terrassa, on s’ocultaven al voltant de 100 cultius de cànnabis.

Segons ha donat a conéixer la pròpia Policia Local d’Alcoi, a través de Facebook, l’incident va causar danys en teulades d’habitatges veïns, per l’impacte de la teulada que va eixir volant, com també en la línia elèctrica.

D’altra banda, els agents van procedir a intervindre les plantes i identificar al responsable dels fets, al qual se li ha obert una investigació judicial. En principi, l’autor s’enfronta a un delicte contra la salut pública.

Send this to a friend