La tradicional benedicció de palmes s’ha celebrat en el Diumenge de Rams

Al llarg de tot el dia de hui hi ha diversos actes previstos en el marc de la Setmana Santa

La tradicional benedicció de palmes s'ha celebrat en el Diumenge de Rams
La benedicció de palmes s’ha dut a terme en la Glorieta. | QUIQUE REIG

Alcoi ha viscut en el matí de hui, Diumenge de Rams, un dels actes més tradicionals de la Setmana Santa, la benedicció de palmes, que ha tingut lloc al parc de la Glorieta, donant inici així a aquesta celebració religiosa que s’allargarà fins el Diumenge de Resurrecció, el 9 d’abril.

La tradicional benedicció de palmes s'ha celebrat en el Diumenge de Rams
La processó de La Burreta ha transcorregut per alguns carrers d’Alcoi. | QUIQUE REIG

Els actes han començat en la parròquia de Sant Vicent i Sant Antoni amb la processó coneguda com La Burreta, la qual representa l’entrada de Jesús a Jerusalem, i que ha donat pas a la citada benedicció de palmes, seguida per nombroses persones que s’han acostat fins a la Glorieta.

Aquesta vesprada continuarà la programació d’aquest Diumenge de Rams, amb una de les processons més emotives de quantes se celebren durant la Setmana Santa alcoiana, que simbolitza el comiat de la Mare de Déu i el seu fill Jesús. Totes dues imatges eixiran a les 20 hores, una des de la parròquia de Sant Maure i Sant Francesc, i la de Jesús Natzarè des de la seua capella al carrer Sant Blai. La trobada dels dos es produeix al voltant de les 20’30 hores, en el Cantó Pinyó, amenitzada per la Coral Polifònica Alcoiana, que atorga major solemnitat si cap a l’acte.

La programació seguirà el pròxim dia 5, Dimecres Sant i es pot consultar completa ací.

Send this to a friend