La Trobada Solidària torna hui a Cervantes

Amb la participació de 30 entitats locals

La Trobada Solidària regresa hoy a Cervantes
SONY DSC

L’Ajuntament d’Alcoi organitza una nova edició de la Trobada Solidària, que tindrà lloc hui dissabte amb la participació d’una trentena d’entitats. L’esdeveniment adquireix enguany un caràcter especial, ja que torna al carrer després de l’aturada de la pandèmia i del seu pas per l’Àgora, en 2019. En aquesta ocasió torna a celebrar-se en el passeig de Cervantes, durant tot el dia de hui, d’11 a 22 hores. L’acte inaugural es durà a terme a les 12 i serà a càrrec de Neus Agulló, per part del GARA, en el seu 50 aniversari.
Les entitats participants han organitzat activitats obertes al públic en general, com Ponts d’Igualtat, que posarà en marxa la iniciativa ‘*Conta’ns la teua història’, un concurs de relats sobre experiències personals relacionades amb la temàtica *LGTBI. Els escrits es depositaran en una bústia, de manera que poden ser anònims, i el guanyador serà convertit en un monòleg o una representació escènica, de la mà de la *Escola de *Teatre d’Alcoi, que col·labora en aquesta iniciativa.
AIN (Associació per a la Integració del Xiquet) realitzarà el flashmob ‘Ximples’ a les 13’30 i 18 hores, mentre que la Fundació Aepa ha preparat diversos tallers sobre addiccions

Send this to a friend