La Unió Ciclista acomiada el seu 60 Aniversari

El president de la Federació va entregar un reconeixement a l'entitat alcoiana

La UCA acomiada el seu aniversari
El president de la FCCV, Amadeo Olmos, lliurant una distinció al club alcoià.

La Unió Ciclista Alcoi va culminar els actes del 60 Aniversari amb un menjar en l’Hostal Savoy, que va reunir diverses generacions de socis de la veterana entitat. Entre els presents es trobava el president de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, Amadeo Olmos, que va entregar al president de la UCA, Sergio Cortés, un reconeixement com un dels tres clubs més antics de la Comunitat.

També es va desplaçar a la nostra ciutat l’exciclista professional, Ángel Casero, organitzador de la Volta a la Comunitat Valenciana, que va fer lliurament d’un mallot dedicat de l’últim guanyador de la carrera, el suís Stefan Küng.

L’exciclista professional Ángel Casero va acudir al dinar

L’UCA va aprofitar per a homenatjar els quatre presidents en vida: Rafa Zamorano, Jorge Mauro Reig, Eugenio Rodríguez i Fulgencio Sánchez, així com es va voler recordar a la figura del president d’honor, Santiago Blanquer, en la persona de la seua mà dreta, Miguel Mora, que també va rebre un reconeixement.

Igualment van ser homenatjats el soci un i dos de l’entitat, Alberto Santonja i José Lerma ‘Carraspo’, per a clausurar-se l’acte amb els discursos, entre ells el de l’alcalde Toni Francés. En el menjar també van ser presents els portaveus de l’oposició Quique Ruiz i Marius Ivorra. El colofó als actes serà l’acompanyament a Melchor en la Cavalcada Reial.

Homenatjats i representació municipal durant el dinar per a commemorar el 60 Aniversari de la UCA.

Send this to a friend