La Unió Ciclista vol un final del Trofeu Sant Jordi a la Font Roja

La Unió Ciclista vol un final del Trofeu Sant Jordi a la Font Roja
Assemble de la UCA

La Unió Ciclista Alcoi vol recuperar les ascensions fins al Santuari de la Font Roja. Va ser una de les qüestions abordades en l’assemblea anual del club. Seria amb motiu de la nova edició del Trofeu Sant Jordi, programada per al 15 de maig.

A aquesta carrera emblemàtica de la UCA ja se li va donar un important impuls fa un parell d’edicions amb la introducció d’un primer pas per la ciutat i pujada posterior abans de tornar i enfilar la línia de meta situada en el Complex Eduardo Latorre.

L’actual directiva de la UCA vol fer una modificació al  traçat  amb un final en el Santuari de la Font Roja. L’assemblea va donar el vistiplau per a aconseguir els pertinents permisos i recuperar aquest final que es va perdre per les restriccions en ser zona protegida.

Un altre dels assumptes que es van abordar en aquesta assemblea en la qual es va posar final als actes del 60 aniversari de la UCA, va ser la creació d’un equip femení de carretera que debuta aquest dissabte 4 a Dénia, en la primera prova puntuable de la recentment creada Copa Mediterrània.

L’equip ja compta amb cinc ciclistes i es vol ampliar fins a huit. S’han iniciat les gestions per a trobar esponsorització.

Un altre projecte que es va anunciar va ser la introducció d’una carrera de BTT en la pròxima edició del Trofeu Filaes utilitzant el Bike Park de la Safranera. De cara al 3D de juny també es vol organitzar com a novetat una prova de bicicleta de muntanya.

Finalment, es va dir que l’UCA ha ampliat el termini per a la presentació de candidatures a la presidència. En cas que no hi haguera cap, l’actual junta està disposada a seguir amb algun canvi en la seua composició.

Send this to a friend