La Universitat Sènior del Campus d’Alcoi de la UPV obri la inscripció per al pròxim curs

Des del 4 de juliol es podrà formalitzar amb atenció presencial o a través d’internet

La Universitat Sènior obri la inscripció
Visita dels estudiants al Museu Arqueològic Provincial MARQ, durant el ja finalitzat curs.

L’Edifici Viaducte tornarà a acollir els dos cursos de la Universitat Sènior que s’imparteix al Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV). Les persones majors de 55 anys ja poden inscriure’s en ambdós cursos a partir del dilluns 4 de juliol del 2022, estant oberta la matrícula tot el mes de juliol i setembre fins a completar aforament. L’objectiu de la ‘sènior’ és mantindre l’entusiasme per continuar aprenent sobre temes molt diversos i compartir moments i activitats socials, científiques i culturals.

La Universitat Sènior depén del Vicerectorat d’Art, Ciència, Tecnologia i Societat de la UPV. La docència es divideix en dos cursos on es tractaran temes tan diversos com cinema, història, cultura general, ciència, educació, pintura, música, biologia, economia, etc.

El programa es dirigeix fonamentalment als qui no han tingut oportunitat de participar de la vida universitària. El seu caràcter és divulgatiu i cultural, de manera que es procura presentar un ampli mostrari de cultura universitària en totes les seues facetes, sense oblidar els aspectes socials.

Encara que tot el procés de matrícula pot realitzar-se de manera en línia des de la web, hi haurà dos dies a la setmana amb atenció presencial per al públic, concretament dilluns i dimarts de 11:00 h a 13:00 h, en la finestreta de la 4a planta B de l’edifici Carbonell.

Els nous estudiants hauran de matricular-se en primer curs. Aquelles persones que hagen cursat primer curs en aquest últim any s’hauran de matricular en segon curs. D’altra banda, els estudiants que hagen cursat segon, s’hauran de matricular en primer amb la finalitat de rebre contingut diferent al cursat.

Últimes activitats

A més de l’acte de clausura de la Sénior, una de les últimes activitats commemorant el 20 aniversari de la Universitat Sènior al Campus d’Alcoi en el curs 2021/2022, ha sigut una cita amb el Museu Arqueològic Provincial MARQ. Els estudiants de la ‘Sènior’ han realitzat una visita guiada a l’exposició ‘Gladiadors Herois del Coliseu’. Posteriorment, van assistir al Restaurant Addagio d’Alacant.

Altres activitats que s’han celebrat durant el curs acadèmic ha sigut el Programa Intercampus, on els estudiants dels tres campus de la UPV fan visites a diferents llocs d’Alcoi, València i Gandia.

Send this to a friend