La UPV confirmada com a millor politècnica espanyola

Segons el conegut com a rànquing de Shanghái

La UPV confirmada
Campus d’Alcoi de la UPV.

L’Academic Ranking of World Universities (ARWU), popularment conegut com el rànquing de Shanghái i considerat internacionalment com l’indicador d’universitats més prestigiós del món per l’objectivitat de la seua metodologia, ha reconegut un any més a la Universitat Politècnica de València (UPV) com la millor politècnica d’Espanya. En els seus resultats, fets públics hui, ARWU situa a la institució dirigida per José E. Capella en el rang 301-400, sent l’única politècnica del país inclosa entre les 500 millors universitats del món.

El podi, en aquest àmbit, el completen la Universitat Politècnica de Madrid (UPM), situada en el rang 501-600, i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), que figura en el 701-800. 5a millor universitat espanyola Creat en 2003, ARWU inclou per 17a vegada consecutiva a la UPV en l’elit universitària internacional i la situa, a més, com a 5a millor universitat d’Espanya, empatada amb l’Autònoma de Madrid, la Universitat del País Basc i la Universitat de València.

En aquest sentit, la UPV, que ja va ascendir del 8é al 6é lloc en el rànquing nacional l’any passat, aconsegueix un nou avanç i accedeix, al top 5 de les universitats espanyoles.

Send this to a friend