La UPV consigna pressupost per a ampliar el Campus

En marxa hi ha diverses negociacions per a l'ampliació de les instal·lacions

La UPV consigna pressupost per a ampliar el Campus
Reunió de treball celebrada el dijous a Alcoi.

El rector de la Universitat Politècnica de València, José Esteban Capilla, ha confirmat el propòsit d’ampliar el Campus d’Alcoi i per a això s’estan mantenint negociacions amb la Generalitat Valenciana per a obtindre la cessió de l’edifici que actualment ocupa AITEX, en la plaça Pintor Sala,. Això permetria escometre l’expansió per a la qual s’ha consignat partida pressupostària en els comptes de la UPV d’enguany i en les del 2023. El tema va ser abordat en la reunió de treball de l’equip rectoral i el de direcció del Campus mantinguda aquest passat dijous.

La necessitat de creixement del Campus és una de les prioritats que s’ha marcat el nou equip directiu de l’Escola Politècnica alcoiana que va presentar un ambiciós projecte en el seu programa. En els últims mesos s’han remenat diferents opcions per a acollir noves dependències de la Politècnica a Alcoi. A més del referit edifici de l’antigues Papereres Reunides, també s’ha parlat de l’edifici de Tutto Piccolo, al carrer Verge dels Lliris.

D’altra banda, Capella va donar a conéixer que es continuen avançant en les converses entre universitat i l’Ajuntament d’Alcoi per a cometre les obres de consolidació del vessant de la Beniata, en la qual s’ha registrat un lliscament de terres.

Send this to a friend