La visita a Fontilles recupera el dinar de germanor, però amb limitacions

La ciutadania pot realitzar donatius per als malalts del sanatori

Fontilles recupera el dinar de germanor
Membres de la Penya Fontilles en una reunió la setmana passada.

Diumenge que ve 31 d’octubre, la Penya Fontilles realitzarà la seua tradicional visita al sanatori San Francisco de Borja, i el farà d’una forma especial, ja que es recupera el dinar de germanor, encara que no tal com la coneixem. El president de la Penya Fontilles, Sixto Zaragoza, apunta que en el dinar hi haurà un màxim de 40 persones, i que no acudiran els càrrecs festers.

Es preveu que siguen els membres d’aquesta Penya els únics que acudisquen a eixa trobada, per la qual cosa, encara caldrà esperar per a tornar a viure i veure les habituals imatges d’aquesta visita, que sempre suposa una jornada festiva i d’alegria per a tots, per als visitants, i per a les persones que estan en el sanatori.

Durant les últimes setmanes, la Penya Fontilles està reunint tots els donatius que la ciutadania entrega, per a portar-los al sanatori el citat dia, i que principalment són productes de primera necessitat, com per exemple, d’higiene personal, tèxtils, a més de productes típics d’Alcoi i de la comarca com els confits. Des de la Penya Fontilles se segueix a l’espera de rebre més donatius, que es poden portar al propi local de l’entitat, al carrer Roger de Llúria, a més de les diferents farmàcies d’Alcoi, des d’on contactarien amb la Penya per a entregar-los. També es pot trucar al telèfon 659072401.

Zaragoza apunta que “malgrat la pandèmia l’esperit solidari es manté”. Així mateix, recalca la labor de Fontilles en l’erradicació de la lepra, ja que continua havent-hi presència d’aquesta malaltia en llocs com Sud-amèrica o l’Índia, segons apunta el president, qui afig que des d’aquesta entitat es continuen realitzant cursets mèdics.

Send this to a friend