La X Mitja Marató Unión Alcoyana haurà d’esperar

L'organització va suspendre el divendres la seua celebració

Seis días de Media Maratón virtual
Edició de l’any passat de la Mitja Marató | Arxiu

L’edició més especial de la Mitja Marató Unión Alcoyana Seguros haurà d’esperar. En el matí del divendres l’organització de la prova atlètica sobre asfalt més important que se celebra a nivell local anunciava la seua suspensió. La nodrida població de runners de la nostra ciutat haurà d’esperar a 2021 per a disputar la desena edició d’aquesta carrera que s’estava preparant per a commemorar aquesta efemèride.

COMUNICAT
Segons s’explica en el comunicat, “la Mitja Marató Unión Alcoyana Seguros tenia reservat el diumenge 20 de desembre de 2020 un moment especial per a la seua desena edició, però el nostre entusiasme i treball no han sigut suficients per a garantir que podem portar-la avance amb la seguretat que participants i tot l’equip que fa possible l’esdeveniment necessiten, i molt menys consolidar la carrera amb el suport, fortalesa i ànima que donen a l’esdeveniment els nostres punts d’animació, públic, voluntaris i avituallament”.

S’afig que “per a tot l’equip implicat ha sigut una decisió molt meditada i complicada de prendre, però sabem que a nosaltres com a organitzadors i vosaltres com a participants sempre prevaldrà més la salut que l’esdeveniment”.

HI HAURÀ DESENA EDICIÓ
Finalment es diu que “enguany, no, però la pròxima assegurança que fem una desena edició a l’altura que Alcoi i els seus participants mereixen, així que animem a tots i totes a no deixar d’entrenar i gaudir de la pràctica de l’atletisme en qualsevol de les seues modalitats”.

Send this to a friend