La Zona Nord recupera la seua tradicional Fireta de Nadal

Aquesta vesprada, i també demà al matí, en col·laboració amb el col·legi Arnauda

La Zona Nord recupera la seua tradicional Fireta de Nadal
Imagen de la última Fireta, realizada en diciembre de 2019. | ARCHIVO

Si no hi ha cap contratemps, l’Associació de Veïns de la Zona Nord, conjuntament amb el col·legi Arnauda, ha organitzat per a hui divendres i demà dissabte 18 la seua tradicional Fireta de Nadal, que tornarà enguany, ja que en el 2020 no es va poder dur a terme a causa de la pandèmia.

El president de l’entitat veïnal, Manolo Flores, detalla que està previst que aquest mercat solidari estiga situat en l’Avinguda de la Hispanitat, en el tram entre el carrer General Prieto i la Plaça Al-Azraq, amb un únic sentit de trànsit, sent aquesta una de les mesures anti Covid, al costat de l’ús de la mascareta.

L’horari del divendres serà de les 17 a 20 hores i el dissabte, de 10 a 13 hores, temps en el qual seran presents diverses associacions de la localitat, les quals podran vendre productes, i recaptar diners. “Vam tindre una reunió de cooperació amb el col·legi amb la idea que participara més gent i que la Fireta fóra més gran”, indica Flores, qui afig que, a més de l’apartat solidari amb la venda de productes o manualitats per part de les associacions participants, la idea és que aquestes també tinguen més visibilitat.

El president de l’Associació de Veïns de la Zona Nord confia que, com cada any, aquesta Fireta tinga bona acceptació per part de la ciutadania i que s’acosten moltes persones a conéixer les entitats, propiciant a més la dinamització del barri.

Send this to a friend