Labora oferix nous cursos d’idiomes gratuïts al seu campus virtual

Obri matrícula per a alemany i francés (nivells A1 i A2) i anglés (fins al nivell B2)

Labora oferix nous cursos d'idiomes gratuïts al seu campus virtual
Captura del portal del campus virtual de Labora.

Labora, el Servici Valencià d’Ocupació i Formació, ha obert este dilluns la inscripció per a una nova convocatòria de cursos d’idiomes al seu campus virtual. Es tracta de cursos gratuïts d’anglés, francés i alemany als quals pot accedir qualsevol persona donada d’alta en Labora.

El termini per a sol·licitar inscriure-s’hi romandrà obert fins al pròxim dia 12 de novembre i els cursos es faran des del 21 de novembre fins al març de 2024. Cal destacar que, encara que els cursos estan tutoritzats, permeten que l’alumnat els realitze al seu ritme, la qual cosa dona la possibilitat de compatibilitzar-los amb la realització d’altres activitats.

Esta modalitat formativa té continuïtat després de l’èxit d’edicions passades. El motiu és la demanda creixent de formació lingüística en un context social i laboral en què cada vegada és més important el coneixement d’idiomes estrangers. Enguany, com a novetat, el campus virtual de Labora oferirà la gravació amb una eina de reconeixement de veu i tutories virtuals setmanals.

En esta nova edició, el Servici Valencià d’Ocupació i Formació oferix cursos d’anglés en els nivells A1, A2, B1 i B2; així com de francés i alemany de graus A1 i A2. La duració de cada curs és de 150 hores (en el cas dels nivells A1 i A2), o de 240 hores per a les modalitats més avançades (B1 i B2). La matrícula podrà sol·licitar-se en este enllaç, on també es pot trobar tota la informació sobre el Campus Virtual Labora Formació. Una vegada finalitzat amb èxit, atorga un diploma que acredita la competència laboral.

La programació de cursos

Així, el curs 2023-2024 té planificat el calendari següent, que pot estar subjecte a canvis:

– Publicació dels cursos i termini d’inscripcions: del 6 al 12 de novembre de 2023.

– Període de validació de la documentació: del 13 al 20 de novembre.

– Inici de tots els cursos d’idiomes: 21 de novembre.

– Finalització: 1 de març de 2024 (nivells A1 i A2 de qualsevol llengua); 8 de març (anglés B1 i B2).

Totes les formacions seran impartides de manera virtual, la qual cosa permet molta flexibilitat horària per a l’alumnat, per tant, es pot accedir als continguts didàctics en qualsevol moment del dia.

La importància de conéixer idiomes hui en dia

Totes les persones inscrites en Labora (estiguen en desocupació o treballant) poden accedir a estos cursos. Qui no complisca este requisit pot donar-s’hi d’alta d’una manera senzilla. A més, Labora té previst ampliar l’oferta formativa del seu campus virtual (cofinançada per la Unió Europea) mitjançant diferents cursos de competències transversals.

Estos obriran el termini d’inscripció pròximament i l’objectiu és millorar la capacitació professional de la ciutadania, aportant-li habilitats personals i interpersonals demandades pel mercat laboral. Entre d’altres: la comunicació, el lideratge, el maneig de l’estrés o la gestió del temps. Estos programes formatius són de 25 hores i estaran disponibles les 24 hores del dia.

En un esforç per a adaptar-se a les necessitats canviants de la ciutadania, Labora ha apostat per la formació en línia, que s’ha tornat cada vegada més sol·licitada, ja que permet una educació més personalitzada i segura. De la mateixa manera, l’estudi d’idiomes comporta una sèrie de beneficis personals i professionals, com explica este article del blog de Labora.

Send this to a friend