L’Adsalsa posa la guinda amb la Copa

Porta quatre temporada consecutives proclamant-se campió de Lliga

L'Adsalsa posa la guinda amb la Copa
Plantilla de l’Adasalsa FS amb els trofeus conquistats aquesta temporada.

L’Adsalsa FS va posar la guinda a la seua gran temporada en la Lliga Comarcal de Futbol Sala sumant un nou títol. A més d’emportar-se la competició de lliga amb autoritat, amb 11 punts de diferència sobre el TipsAnalistas Deportivo FS, amb una sola derrota en 16 partits i com a equip més golejador de la Divisió d’Honor (87) i menys golejat (24), cal afegir la seua victòria en la final de Copa, en la qual es va imposar 2-5 a l’Alianza Lima Los Saborosos amb doblet de Cristian Reyes i un gol de Pau Torregrosa, Omar Rodríguez i Llorenç Carbonell.

La seua trajectòria en la Copa ha sigut espectacular. En quarts golejava 1-8 al TipsAnalistas Deportivo, que en la competició de lliga havia sigut el seu màxim rival. Després en semifinals va derrotar 1-0 al Si Jura FS.

Aquest doblet és la guinda a quatre temporades seguits d’èxits. Són ja quatre temporades consecutives emportant-se el títol de lliga.

La seua plantilla aquesta temporada ha estat integrada pels següents jugadors: Javier Moyano, Dani Rivas, Santi Moltó “Panata”, Domingo Bautista, Manel Moltó, Cristian Reyes, Omar Rodríguez, Pau Torregrosa, Tarik Khayazi, Agustín García, Bilal Aissaoui, Mauro Moiña i Llorenç Carbonell, que va acabar la competició de lliga com a màxim golejador de la Divisió d’Honor amb 27 punts.

Send this to a friend