L’Adsalsa s’emporta el títol en la Lliga comarcal de futbol sala

Els celestes van derrotar en la final al Maranatha FS Muvisa per la mínima (2-1)

L'Adsalsa s'emporta el títol en la Lliga comarcal de futbol sala
Els jugadors de l’Adsalssa celebren el títol. ALDEMAR

L’Adsalsa Adsalsa FS va fer bons els pronòstics i no va fallar en el partit definitiu per a proclamar-se nou campió de la Lliga Comarcal de futbol sala. Els celestes van derrotar en la final al Maranatha FS Muvisa per la mínima (2-1) després d’anar-se al descans amb l’avantatge dels gols de Llorenç Carbonell i Carlos Payá.

A volta de vestuaris el marcador va tardar a moure’s, no va ser fins al minut 40 quan Ramón Millán va acurtar diferències, si bé ja no va haver-hi més gols en la final de Divisió d’Honor.

L’Adsalsa FS ha conquistat la Lliga Comarcal de futbol sala amb tots els honors, ja que a més de guanyar la final del play-off *off pel títol també es va imposar en la lliga regular, a més sense perdre cap partit.

En Segona Divisió el títol va ser per al Elecekase Futsal i en Tercera la victòria va ser per al Snack Bar.