L’Àgora acollirà una sessió informativa sobre les ajudes ‘Kit Digital’

El programa pretén incentivar la digitalització de les empreses i va dirigit a pimes i autònoms

La Carrasca presenta una nova exposició en defensa del tren Alcoi-València
Exteriors de la sala Àgora d’Alcoi.

L’espai Àgora d’Alcoi acollirà el pròxim 1 de febrer una sessió informativa sobre el Kit Digital a la Comunitat Valenciana, un programa d’ajudes a la digitalització, dirigida a petites empreses, micropimes i autònoms, a més d’empreses del sector tech de l’ecosistema local que puguen optar a convertir-se en agents digitalitzadors d’aquest Programa.

L’acte se celebrarà de manera presencial a partir de les 16.30 hores i és necessari confirmar l’assistència a través d’aquest enllaç: https://distritodigitalcv.es/calendario/presentacion-kit-digital-alcoy/

L’Ajuntament d’Alcoi col·laborarà en aquesta presentació, organitzada per la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, a través de Districte Digital i Red.es, entitat adscrita al Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital a través de la Secretaria d’Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial.

La sessió comptarà amb la benvinguda institucional del director general de Red.es, Alberto Martínez Lacambra i de l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés. Seguiran diverses ponències en les quals es desgranarà tota la informació relativa als objectius del programa, el catàleg de solucions de digitalització, els criteris d’accés i obligacions tant per a agents digitalitzadors com per a les pimes, micropimes i autònoms beneficiaris. El tancament de l’acte, previst a les 18.00 hores serà a càrrec de Juan Ignacio Torregrosa, director general per a l’avanç de la societat digital de la Conselleria d’Innovació de la Generalitat Valenciana.

Dotat amb un pressupost de 3.067 milions d’euros, el programa Kit Digital, impulsat pel Govern d’Espanya, és finançat per la Unió Europea a través dels fons Next Generation EU, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, l’agenda Espanya Digital 2025 i el Pla de Digitalització de Pimes 2021-2025. Té per objecte millorar el nivell de digitalització d’un milió de pimes i autònoms de tots els sectors productius en els pròxims tres anys amb la finalitat d’augmentar la seua productivitat, impulsar la internacionalització i la creació d’ocupació de qualitat. Tota la informació relativa al Programa pot consultar-se en la web oficial www.acelerapyme.es.

Send this to a friend