L’Àgora acull demà la II Fira d’Habilitats

L'objectiu és que, tant estudiants com famílies coneguen l'oferta formativa en FP

L'Àgora acull demà la II Fira d'Habilitats
Exterior de l’espai Àgora d’Alcoi.

L’espai Àgora acollirà demà, 19 de maig, la II Fira d’Habilitats FP Alcoi ‘Un món d’oportunitats’, una de les activitats acordades en el si del Consell de la FP, sent secundada i aprovada a més pel Consell Econòmic i Social (CES) de la ciutat. L’esdeveniment es reprén enguany després d’un parèntesi provocat per la Covid-19.

La fira, organitzada per la Regidoria d’Ocupació, Empresa i Formació en estreta col·laboració amb els huit centres educatius que imparteixen Formació Professional a la ciutat, es desenvoluparà entre les 10 del matí i les dues i mitja de la vesprada.

Durant aqueix temps, estudiants de 4t ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de centres formatius d’Alcoi i localitats veïnes així com estudiants d’altres àmbits formatius podran visitar els “estands”, diferenciats per Famílies Formatives.

L’objectiu és que, tant famílies com estudiants, puguen conéixer l’oferta formativa en FP i quins són els ensenyaments de cada cicle i les seues aplicacions reals en el mercat laboral. Segons explica el regidor d’Ocupació i Formació, Alberto Belda, “es tracta d’una mostra eminentment pràctica en la qual les persones assistents poden veure de manera molt clara i senzilla quines són les competències, habilitats i destreses que s’adquireixen amb la Formació Professional”.

Aquesta segona edició de la fira tindrà lloc just el mateix dia en què s’obri el termini de presentació de sol·licituds d’admissió telemàticament en els centres de Formació Professional de la ciutat. Actualment a Alcoi s’imparteixen 53 Cicles Formatius pertanyents a 18 Famílies Professionals.

Send this to a friend