L’Agrupació Esportiva Español celebra el seu 75 Aniversari

L'Agrupació Esportiva Español celebra el seu 75 Aniversari
Foto de família, en la Plaça d’Espanya, del 75 Aniversari de l’Espanyol.

L’Agrupació Esportiva Español, un dels clubs més antics en el futbol local d’Alcoi, ha celebrat durant la jornada de hui el seu 75 Aniversari amb un esmorzar multitudinari que ha servit per a condecorar a les personalitats més destacades de la trajectòria de l’entitat.

La celebració ha començat amb una fotografia de família en la Plaça d’Espanya i, posteriorment, la comitiva s’ha desplaçat fins a l’Hostal Savoy. Durant l’acte, s’han lliurat els trofeus de màxim golejador, jugador més regular i millor jugador de l’equip en la temporada 2020-2021.

El moment més emotiu ha arribat amb el lliurament d’insígnies als més veterans de l’entitat, amb especial èmfasi en la figura d’Antonio Gisbert Piñol “Dix”, tota una institució en el club que ha format part de l’entitat des de la seua fundació en 1946.

Aquest acte d’aniversari se suma altres activitats programades per l’entitat per a celebrar la seua efemèride, com la celebració d’un torneig commemoratiu i un homenatge al futbol local, que van tindre lloc el setembre passat, i a les quals se sumaran unes altres que prepara l’entitat.

Send this to a friend